In cadrul SC Domeniul Public Turda SA, sectorul Sere este extins pe o suprafata totala de 20.075 mp.
Productia de legume si flori in sistem protejat se desfasoara pe o suprafata construita cu sere-solar cuprinzand ~6.725 mp.

Culturile de legume in camp ocupa suprafete de pana la 8350 mp, iar restul de 1220 mp fiind ocupat cu constructii anexe si zone de acces.

Produsul furnizat de sectorul Sere, aduce in prim plan productia de material dendro-floricol necesar intretinerilor de spatii verzi ale orasului Turda si localitatilor invecinate.

In plan secundar se afla productia de legume dominand cultura de tomate, castraveti cornison, fasole pastai si vinete alaturi de culturi secundare si intercalate de varzoase (varza, conopida, brocoli, gulii) si frunzoase (salata, spanac, rucola, marar, patrunjel, telina si alte plante aromatice), ciuperci champignon.

Alternativ, sectorul Sere, furnizeaza / presteaza servicii de intretinere a zonelor verzi private (taieri de gard viu si taieri de corectie la arbori si arbusti), realizeaza spatii gazonate si tunderea/cosirea acestora.

Producerea si furnizarea de material saditor (rasaduri de flori/legume) prin contractare si asigurarea cantitatilor convenite, la cerere.

Desfacerea productiei sectorului sere

Punctele de unde puteti achizitiona produsele oferite de Serele Domeniului Public Turda sunt urmatoarele
EN-GROS: la sediul central –str. Petru Maior, nr. 4, loc. Turda, jud. Cluj
EN-DETAIL: la magazinul propriu din Piata Centrala Agroalimentare din Turda.

Urmariti-ne pe fb-link

Comments are closed.