Despre noi

In cadrul SC Domeniul Public Turda SA, sectorul Sere este extins pe o suprafata totala de 20.075 mp;

– productia de legume si flori in sistem protejat se desfasoara pe o suprafata construita cu sere -solar cuprinzand ~6.725 mp;
– culturile de legume in camp ocupa suprafete de pana la 8350 mp, iar restul de 1220 mp fiind ocupat cu constructii anexe si zone de acces.

Desfacerea produselor

Punctele de unde puteti achizitiona produsele oferite de Serele Domeniului Public Turda sunt urmatoarele:EN-GROS: la sediul SC DOMENIUL PUBLIC TURDA SA – Str. Petru Maior, nr. 4, Loc. Turda, Jud. Cluj.
EN-DETAIL: la Piata Agroalimentara Centrala – Str. Gheorghe Lazar, nr.6 – Magazin legume, fructe & Magazin florarie.
EN-DETAIL: la Piata Agroalimentara din Mictro III
ACUM Puteti comanda online produsele din stoc direct pe site

Produsul furnizat de sectorul Sere, aduce in prim plan productia de material dendro-floricol necesar intretinerilor de spatii verzi ale orasului Turda si localitatilor invecinate.

In plan secundar se afla productia de legume dominand cultura de tomate, castraveti cornison, fasole pastai si vinete alaturi de culturi secundare si intercalate de varzoase (varza, conopida, brocoli, gulii) si frunzoase (salata, spanac, rucola, marar, patrunjel, telina si alte plante aromatice)

Alternativ, sectorul Sere, furnizeaza / presteaza servicii de intretinere a zonelor verzi private (taieri de gard viu si taieri de corectie la arbori si arbusti), realizeaza spatii gazonate si tunderea/cosirea acestora.

Prestam servicii de arhitectura peisagera, amenajare gradini si areale de infrumutesare zonelor verzi private.

Producerea si furnizarea de material saditor (rasaduri de flori/legume) prin contractare si asigurarea cantitatilor convenite, la cerere.

Urmariti-ne pe fb-link