Sectorul de Drumuri presteaza lucrari pentru întretinerea si reparatiile drumurilor si a tuturor cailor publice de acces de pe raza municipiului Turda.

De asemenea, executa lucrari de constructii de drumuri, reparatii si întretineri, modernizari în localitati limitrofe (Cluj Napoca, Câmpia Turzii, Sandulesti, Ocna Mures etc). Livreaza mixturi asfaltice în judetul Cluj si în judetul Alba, cu orice firma care solicita, pe baza de contracte economice.

Din recomandarile elaborate de beneficiarii nostri, atât produsele cât si lucrarile noastre se bucura de aprecieri foarte bune.

De asemenea, societatea detine un laborator de incercari de gradul II, autorizat..

Pentru lucrarile de reparatii se utilizeaza un parc de utilaje si mijloace auto specifice, de un randament sporit, performant, majoritatea provenite din import. Are în dotare Distribuitor asfalt, Cilindrii compactori, Vibrocompactor (terasamente), Excavator, Buldoexcavator, Autogreder, Freza mecanica, Cilindru Vibrocompactor, Pulverizatoare pentru emulsii cationice, Motocompresoare, Incarcatoare frontale.

Parcul auto are în dotare autobasculante de 30 tone, 25 tone,16 tone, 10 tone si 7 tone, tractoare, remorci si autoturisme.

Societatea are certificarea sistemului calitatii pe standardele ISO SO 9001, 14001 si 18001 eliberate de SRAC ROMANIA.

Firma noastra este membra a Asociatiei Profesionale de Drumuri si Poduri din România, fiind atestata profesional pentru executie de lucrari de drumuri, poduri si conexe, strazi si drumuri locale si strazi nationale, în cadrul Consiliilor Locale, Judetene si a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale România.

Comments are closed.